Inhuur van developers
Je kunt bij Magetrain hoogopgeleide Nederlands sprekende Magento developers inhuren,
ontvang vrijblijvend cv´s van developers die bij jou op locatie kunnen werken.
Doe direct een aanvraag
formulier

Magento Developer inhuren? Magetrain Magento Developers

Magetrain is een detacheringsbureau dat Magento specialisten detacheert bij nationale en internationale organisaties in de Benelux. Onze eigen medewerkers, maar ook freelance Magento specialisten werken dagelijks mee aan opdrachten bij onze klanten. Wij ondersteunen klanten op momenten waarbij specifieke Magento kennis ontbreekt.

Developer inhuren buiten het Magento domein?

Het Magetrain-netwerk omvat -naast Magento specialisten- ook andere experts in een breed scala aan talen en technologieën voor de ontwikkeling van software. Hieronder een lijst van development de talen en technologieën, waar Magetrain een netwerk in heeft. Klik op het type developer dat je nodig hebt, en doe een aanvraag. Magetrain is door een uitgebreid relatienetwerk en een grote database van developers in staat om de meeste detacheringsaanvragen binnen 24 uur in te vullen met de juiste developer!


Over ons

Magetrain detacheert Magento Specialisten bij bedrijven in de randstad, en ondersteunt klanten op momenten waarbij specifieke developement kennis ontbreekt.

Dagelijks ondersteunen meer dan 15 Magento Specialisten het succes van onze opdrachtgevers. Magetrain biedt Magento specialisten een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's.

Onze medewerkers staan centraal, zo geven we ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden. Onze medewerkers onderscheiden zich door expertise, enthousiasme en drive om door te leren.

Benieuwd naar onze werkwijze en opdrachten? Wij komen graag met je in contact! Laat je CV achter via een 'open sollicitatie', bel 010 - 3075971 of plaats een terugbelverzoek.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe Magento Specialisten!

Waarom jouw Magento Specialist inhuren via Magetrian?

Direct ervaren, Nederlands sprekende Magento Specialisten inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de developer inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract