Developer inhuren
Je kunt bij Magetrain hoogopgeleide Nederlands (en Engels) sprekende developers inhuren.
Ontvang vrijblijvend cv´s van developers die bij jou op locatie kunnen werken.
Doe direct een aanvraag
formulier

Developer inhuren

Wil je een developer inhuren voor jouw webshop, of ben je op zoek naar een developer die gespecialiseerd is in een bepaalde programmeertaal (bijvoorbeeld in Java)? Dan kan Magetrain jou helpen. We detacheren verschillende soorten ervaren developers. Laat ons weten wat voor developer je zoekt en je krijgt van ons vrijblijvend CV’s. Wij zoeken voor jou de beste match. Wij ondersteunen klanten waar development kennis ontbreekt.

 

Developers voor alle platforms en programmeertalen

Wij, als Magetrain, detacheren developers die gespecialiseerd zijn in verschillende platforms en programmeertalen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan developers met kennis over Magento en Shopware, maar bijvoorbeeld ook aan Java of React developers. Laat ons weten welke expertise je nodig hebt, en wij vinden een geschikte developer voor jouw project. 

E-commerce platform developers

Ben je op zoek naar een developer met kennis over een bepaald e-commerce platform? Dan ben je bij Magetrain aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld een Magento, Shopware of Prestashop webshop, dan kunnen wij je helpen bij het vinden van een geschikte developer. Afhankelijk van jouw project heb je een front-end, back-end of full stack developer nodig. Hieronder leggen we kort de verschillen uit. 

 

 

Front-end developer

Een frontend developer houdt zich vooral bezig met hoe de bezoeker van een webshop interacteert met het visuele aspect van de webshop. Het design van de webshop moet duidelijk zijn voor de gebruiker, de applicaties moeten goed werken en de webshop moet gebruiksvriendelijk zijn. Dat is waar een frontend developer voor zorgt.

 

 

Back-end developer

Een backend developer houdt zich bezig met het inrichten van de ‘achterkant’ van een webshop. Hij of zij zorgt ervoor dat de webshop werkt zoals je wil en dat alle applicaties werken naar behoren. Daarnaast zorgt een backend developer ervoor dat data op de juiste manier wordt verwerkt en opgeslagen. 

 

 

Full stack developer

Een full-stack developer is een developer die kennis heeft over ‘de hele stack’ van een bepaalde technologie of platform. In andere woorden: een full-stack developer kan zowel frontend als backend voor je aan de slag. Hij of zij weet alles van een bepaalde technologie of van een bepaald platform.

Developers met kennis over specifieke programmeertalen

Naast developers die gespecialiseerd zijn in e-commerce platforms, detacheren we ook developers met expertise over een specifieke programmeertaal. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Java, Javascript, React of PHP-developers. Laat ons weten welke expertise je nodig hebt en we zoeken een geschikte developer voor je met ervaring in die specifieke programmeertaal. 

Developer inhuren via Magetrain

Je bent op zoek naar een developer voor je webshop of website. Je loopt misschien ergens tegenaan, hebt een groot project of wil wat support. We snappen dat er verschillende redenen kunnen zijn waarom jij een developer zoekt. 

  • Geen financiële verplichtingen, tot je een developer inhuurt
  • Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar contract
  • Ervaren en Nederlands sprekende developers

 

Dat bieden wij als Magetrain. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. We denken graag met je mee.

 

Over ons

Magetrain detacheert developers en e-commerce specialisten bij bedrijven in de Randstad, en ondersteunt klanten op momenten waarbij specifieke development kennis ontbreekt.

Dagelijks ondersteunen onze developers en e-commerce specialisten het succes van onze opdrachtgevers. Magetrain biedt e-commerce professionals een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's.

Onze medewerkers staan centraal, zo geven we ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden. Onze medewerkers onderscheiden zich door expertise, enthousiasme en drive om door te leren.

Benieuwd naar onze werkwijze en opdrachten? Wij komen graag met je in contact! Laat je CV achter via een 'open sollicitatie', bel 010 - 3075971 of plaats een terugbelverzoek.

We zijn altijd op zoek naar developers en e-commerce specialisten!

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract