Migraties; migreren naar een ander e-commerce platform

formulier

Magetrain biedt ondersteuning aan verschillende klanten bij e-commerce projecten van verschillende aard. We leveren complete scrum teams, turn-key projecten en kunnen bijdragen aan bestaande projectteams. Ons team van ervaren e-commerce specialisten werkt dagelijks op locatie of op afstand aan projecten om de doelstellingen van onze klanten te bereiken. Magetrain is zeer flexibel en past zich aan jouw wensen en organisatie aan.

 

Plaats je migratie project

Migratie naar een nieuw platform? Of overstappen op een ander platform?

Is het de moeite waard om over te stappen op een nieuw e-commerce platform? Een nieuwe versie van een e-commerce platform kan heel anders opgebouwd en beter beveiligd zijn. Zo is bijvoorbeeld Magento 2 compleet anders dan Magento 1, en Shopware 6 veel uitgebreider dan Shopware 5. Een nieuwe versie van een platform is vaak helemaal opnieuw opgebouwd met een nieuwe interne architectuur. Het nieuwe platform is vaak stabieler, veiliger en bevat minder fouten. De performance van het nieuwe platform is vaak ook veel beter vergeleken met de oude versie. Daarnaast zijn de uitbreidmogelijkheden een stuk groter met een nieuwe versie en is je bedrijf beter voorbereid op de toekomst. 

Magetrain: webspecialist

Magetrain gaat uitdagingen aan door het uitvoeren van technisch complexe projecten voor onze opdrachtgevers. We zijn strategische denkers die meedenken over hoe een nieuwe webshop of e-commerce project binnen uw organisatie en uw groeidoelstellingen past. Wat ons onderscheidt van andere aanbieders is onze gestructureerde aanpak. Bij Magetrain ontwikkelen we shopping platforms en extensies voor verschillende e-commerce platforms voor het MKB+. We kunnen ook losse webshops of e-commerce IT-oplossingen verzorgen.

E-commerce project, kies voor Magetrain

Voordat we starten met een project, bekijken we het plan vanaf jouw perspectief, zodat duidelijk is wat de doelstellingen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het begrijpen van jouw ideeën essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Zodra we begrijpen wat jij van ons verwacht, kunnen wij ervoor zorgen dat die verwachtingen in het e-commerceproject ook worden gerealiseerd. Magetrain denkt met je mee, zodat we samen het maximale uit jouw e-commerce omgeving kunnen halen. Lijkt vanzelfsprekend, echter is dat niet altijd het geval. Magetrain denkt als detacheerder daadwerkelijk met je mee! Alles is mogelijk, we kunnen alles realiseren, maar zullen richting de opdrachtgever altijd kritisch zijn om te bepalen of de wens noodzakelijk is bij het halen van de bedrijfsdoelstellingen. 

In 3 stappen naar een succesvol e-commerce project

Stap 1 - Strategie: Met de klant maken we een strategie voor de online activiteiten. We kijken naar doelen, ambities, doelgroepen en concurrentie;

Stap 2 - Ontwerp: De in stap 1 gemaakte online strategie, vertalen wij naar een creatief design. We hebben helder wat uw wensen zijn én wat uw online bezoekers willen;

Stap 3 - Ontwikkeling: Het ontwerp wordt uitgewerkt tot een functioneel wireframe. Ten slotte implementeren we de strategie in jouw e-commerce platform.

Meer informatie over projecten via Magetrain?

Denk je als webshop eigenaar aan een migratie naar een nieuw of ander platform en heb je behoefte aan meer informatie of een goede sparringpartner? Neem contact op via 020-7370695 met één van onze medewerkers of via het contactformulier. 

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Onze ICT professionals werken o.a. bij

SNSreal
Landsmeer
GGZ Nederland
Heerenloo
prorail
Heliomare
Quantore
PON Bicycle Group

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
 
 

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract