Migraties; migreren van Magento 1 naar Magento 2

formulier

Magetrain ondersteunt diverse klanten tijdens Magento projecten, en deze Magento projecten kennen verschillende vormen. Zonder project verantwoordelijkheid verzorgt Magetrain complete scrum teams, leveren we turn-key projecten of zijn we participant in bestaande projectteams. Ons team van ervaren Magento specialisten, werkt dagelijks -onsite of remote- mee aan projecten en het succes van onze klanten. Magetrain is flexibel; wij passen ons aan aan uw wensen en organisatie. 

 

Plaats je migratie project

Migratie naar Magento 2? Of overstappen op Magento 2 in 2018?

Loont overstappen op Magento 2? Magento 2 is compleet anders dan Magento 1. Magento 2 is een compleet opnieuw gebouwd systeem, met een andere interne architectuur, verhoogde systeemeisen en nieuwe moderne ontwikkeltechnieken. Magento 2 webshops zijn stabieler, veiliger en bevatten minder fouten. Magento programmeurs zijn content met Magento 2, vanwege standaarden als Dependency Injection, RequireJS en het gebruik van composer maken ontwikkelen in Magento 2 een stuk prettiger. Daarnaast is de kwaliteitscontrole op extensies uit de Magento Marketplace verbeterd. Mede hierdoor werken Magento ontwikkelaars liever met Magento 2 dan met 1. Gezien de vele performancevoordelen van Magento 2 adviseren wij klanten over te gaan als het budget aanwezig is en er van beide kanten voldoende tijd is om de Magento 2 migratie te voltrekken.

Magetrain: Magento 2 webspecialist

Magetrain wordt uitgedaagd door technisch complexe projecten, die we voor onze opdrachtgevers mogen uitvoeren. We denken op strategisch niveau mee hoe de nieuwe Magento webshop is in te passen binnen uw organisatie en uw groei doelstellingen. We onderscheiden ons met andere aanbieders door onze gestructureerde aanpak en het leveren van Magento 2 webshops die converteren. Magetrain ontwikkelt shopping platforms en extensies met Magento voor het MKB+. Een losse webshop of commerce IT oplossing maken wij ook.

Magento project, kies voor Magetrain

Wij gaan op de stoel zitten van jou als klant, zodat we helder hebben waar je naartoe wilt, met de bijbehorende doelstellingen. Wij zijn ervan overtuigd dat het begrijpen van jouw ideeën essentieel is voor een succesvolle samenwerking, en als wij begrijpen wat jij van ons verwacht, kunnen wij ervoor zorgen dat die verwachtingen in het Magento project ook worden gerealiseerd. Magetrain denkt met je mee, om samen het maximale uit de Magento website te halen. Lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt dit nogal eens anders te werken. Magetrain, denkt als Magento 2 bouwer, daadwerkelijk met je mee! Alles is mogelijk, we kunnen alles realiseren maar zullen richting de opdrachtgever altijd kritisch zijn om te bepalen of de wens noodzakelijk is bij het halen van de bedrijfsdoelstellingen. 

In 3 stappen naar een succesvol Magento project

Stap 1 - Strategie: Met de klant maken we een strategie voor de online activiteiten. We kijken naar doelen, ambities, doelgroepen en concurrentie;

Stap 2 - Ontwerp: De in stap 1 gemaakte online strategie, vertalen wij naar een creatief design. We hebben helder wat uw wensen zijn én wat uw online bezoekers willen;

Stap 3 - Ontwikkeling: Het ontwerp wordt uitgewerkt tot een functioneel wireframe. Voor het bouwen van webshops vertrouwen wij op Magento.

Meer informatie over projecten via Magetrain?

Sta je als webshop eigenaar ook voor de Magento 2 migratie en heb je behoefte aan meer informatie of een goede sparringpartner? Neem contact op via 020-7370695 met één van onze medewerkers of via het contactformulier. Neem ook contact op voor het aanvragen van een offerte voor de Magento 2 migratie of andere mogelijkheden.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Quantore
Vancis
VUmc
NEH
PON
Succesfully
PON Bicycle Group
UMC

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar Magento specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
 
 

Waarom jouw Magento Specialist inhuren via Magetrian?

Direct ervaren, Nederlands sprekende Magento Specialisten inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de developer inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract