Magento Developer inhuren? Inhuur van Front-end Magento Developer bij jou op locatie

formulier

Wil je tijdelijk een Front-End Magento developer inhuren bij jou op locatie? Magetrain werkt met eigen en freelance Magento developers en beschikt ook over een groot netwerk van hoogopgeleide developers. Plaats een aanvraag en je ontvangt vrijblijvend CV’s van ervaren Front-End Magento developers. Bij elke aanvraag houden rekening met wensen op het gebied van technische kwaliteiten, thuiswerken, tarief en regio. Binnen het netwerk van Magetrain zitten enkel specialisten die zich exclusief richten op Magento development.

 

Plaats vrijblijvend een Magento Developer aanvraag

Kennis en ervaring van een frontend developer

De frontend developers die wij leveren zijn bekend met de programmeertalen HTML, Javascript, CSS (Cascading Style Sheets) opmaakelementen, bouwen van CMS (Content Management Systeem) templates en het bepalen van DOCTYPE (Document Type Definition) met bijv. XHTML, HTML4, HTML5. Werken met afbeeldingen en animaties Flash, Javascript, SVG (Scalable Vector Graphics), etc,.

Front-end Magento Developer inhuren via Magetrain?

Magetrain heeft eigen Front-End Magento developers beschikbaar en beschikt daarnaast over een groot netwerk van freelance Front-End Magento ontwikkelaars. Alle Front-End Magento Developers waarmee wij werken zijn op de hoogte van nieuwste web technieken, hebben een bewezen track record en hebben onze test doorstaan. Door deze combinatie is Magetrain in staat om altijd snel een passende Front-End Magento Ontwikkelaar te leveren voor elk Magento project. 

Beschikbaarheid Front-End Magento developers en training

Magetrain heeft een groot netwerk van hoogopgeleide Front-End Magento developers, dit ondanks dat maar een beperkt aantal developers ervaring heeft met het Magento e-commerce platform. Om aan de vraag naar Magento specialisten van onze klanten te (blijven) voldoen, volgen developers bij ons een opleiding tot Magento Specialist.Webdevelopers (Detachering)
40 uur
HBO
1 - 3 jaar
Ben jij goed in staat om zelfstandig te werken en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel? Houd je van afwisselende werkzaamheden en pak je projecten graag van begin tot eind aan? Beschik je over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en...

Plaats een aanvraag

Vul hieronder de gegevens in en plaats je aanvraag.
Eén van onze medewerkers zal direct contact met je opnemen om de aanvraag te bespreken.
Je kan natuurlijk ook direct contact opnemen met Magetrain via 020-7370695.

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract