Magento Webshop Manager inhuren? Inhuur van Magento Managers bij jou op locatie

formulier

Wil je tijdelijk een Magento Manager inhuren bij jou op locatie? Magetrain werkt met eigen en freelance Magento Managers en beschikt ook over een groot netwerk van hoogopgeleide developers. Plaats een aanvraag en je ontvangt vrijblijvend CV’s van ervaren Magento Managers. Bij elke aanvraag houden rekening met wensen op het gebied van technische kwaliteiten, thuiswerken, tarief en regio. Binnen het netwerk van Magetrain zitten enkel specialisten die zich exclusief richten op Magento development.

 

Plaats vrijblijvend een Magento Manager aanvraag

Kennis en ervaring van een webshop manager

De webshop managers die wij leveren kennen Magento 1 of 2 erg goed, hebben jaren ervaring met Google Analytics en Category Management.

Magento Webshop Manager inhuren via Magetrain?

Magetrain heeft eigen Magento Managers beschikbaar en beschikt daarnaast over een groot netwerk van freelance Magento Managers. Alle Magento Managers waarmee wij werken zijn op de hoogte van nieuwste web technieken, hebben een bewezen track record met Magento projecten en hebben onze test doorstaan. Door deze combinatie is Magetrain in staat om altijd snel een passende Magento Manager te leveren voor elk Magento project. 

Beschikbaarheid Magento Webshops Managers en training

Magetrain heeft een groot netwerk van hoogopgeleide Magento Managers, dit ondanks dat maar een beperkt aantal developers ervaring heeft met het Magento e-commerce platform. Om aan de vraag naar Magento Managers van onze klanten te (blijven) voldoen, volgen o.a. Magento developers bij ons een opleiding tot Magento Webshop Manager.Webdevelopers (Detachering)
40 uur
HBO
1 - 3 jaar
Ben jij goed in staat om zelfstandig te werken en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel? Houd je van afwisselende werkzaamheden en pak je projecten graag van begin tot eind aan? Beschik je over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en...

Plaats een aanvraag

Vul hieronder de gegevens in en plaats je aanvraag.
Eén van onze medewerkers zal direct contact met je opnemen om de aanvraag te bespreken.
Je kan natuurlijk ook direct contact opnemen met Magetrain via 020-7370695.

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract