E-commerce Specialist inhuren

formulier

 

Naast developers, detacheren we ook e-commerce professionals. Denk hierbij bijvoorbeeld aan online marketeers, SEO-specialisten, SEA-specialisten, UX-designers en e-commerce project managers. Heb je een groot project voor de boeg en wil je (tijdelijk) je e-commerce team uitbreiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Soorten e-commerce specialisten

Online marketeer inhuren

Een online marketeer kan je op verschillende manieren effectief inzetten voor jouw organisatie. Wil je bijvoorbeeld een nieuw product online promoten via social media? Of wil je een nulmeting van hoe jouw organisatie nu scoort op online marketing? Heb je nog nooit iets gedaan met online marketing en wil je een online marketing strategie voor jouw bedrijf? Een online marketeer helpt je bij dit soort vraagstukken. De online marketeer analyseert de huidige situatie en zet de benodigde acties in gang om jouw online marketing te verbeteren. Voor meer informatie, bekijk deze pagina.

 

SEO-specialist inhuren

Een SEO-specialist helpt je bij het optimaliseren van jouw website binnen een search engine (vaak Google). SEO staat voor Search Engine Optimization. De SEO-specialist analyseert jouw website en evalueert welke pagina’s het beste scoren en waar potentiële klanten naar zoeken op Google. Al dan niet samenwerkend met een content specialist, bepaalt de SEO-specialist welke pagina’s aangepast moeten worden om jouw website hoger in Google te laten komen. Wil je meer informatie over SEO-specialisten inhuren? Bekijk dan deze pagina.

 

SEA-specialist inhuren

Waar een SEO-specialist je kan helpen zodat potentiële klanten je organisch beter vinden, helpt een SEA-specialist bij het adverteren binnen search engines. SEA staat voor Search Engine Advertising. Wil je betaald adverteren binnen een search engine (bijvoorbeeld Google) of wil je je SEA optimaliseren? Dan kan een SEA-specialist jou helpen bij het opzetten en/of verbeteren van jouw SEA strategie. De SEA-specialist analyseert jouw huidige situatie en gebruikt bijvoorbeeld Google Ads om meer bezoekers naar jouw website te krijgen, om conversies te verhogen of om leads te genereren. Voor meer informatie over het inhuren van een SEA-specialist, bekijk deze pagina.

 

UX-designer inhuren

Een goede webshop of website is prettig voor bezoekers om te gebruiken. Bezoekers van jouw webshop willen dat alles duidelijk is en er mooi uitziet. Wanneer dit het geval is, zul je dit ook terugzien in het aantal conversies. UX staat voor user experience. Een UX-designer verbetert de gebruikerservaring en let daarbij niet alleen op de visuele vormgeving, maar ook op de interactie tussen gebruiker en medium. Wil je meer informatie of direct een UX-designer inhuren? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie. 

 

E-commerce project manager inhuren

Wanneer je een groot e-commerce project wil uitvoeren is het van belang dat iedereen effectief samenwerkt. De developers (frontend en backend), SEO-specialisten, online marketeer en UX-designer moeten veel afstemmen en samenwerken. Om dit in goede banen te leiden is het belangrijk dat er iemand is die het proces coördineert. Ook als je bijvoorbeeld werkt met interne en externe e-commerce specialisten en developers kan het soms best lastig zijn om iedereen goed te managen. Een e-commerce project manager kan daarvoor een uitkomst zijn. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het inhuren van een e-commerce project manager. 

 

E-commerce specialist inhuren via Magetrain

Wanneer je op zoek bent naar een e-commerce specialist, ben je bij Magetrain aan het juiste adres. We helpen graag bij het vinden van de juiste match voor jouw project en bedrijf. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een e-commerce specialist. Na jouw aanvraag gaan we direct zorgvuldig op zoek naar iemand die past bij jouw opdracht.

 

Waarom Magetrain?

- Geen financiële verplichtingen, totdat je een specialist inhuurt
- Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar contract
- Ervaren en Nederlands sprekende developers

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.

 Webdevelopers (Detachering)
40 uur
HBO
1 - 3 jaar
Ben jij goed in staat om zelfstandig te werken en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel? Houd je van afwisselende werkzaamheden en pak je projecten graag van begin tot eind aan? Beschik je over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en...

Plaats een aanvraag

Vul hieronder de gegevens in en plaats je aanvraag.
Eén van onze medewerkers zal direct contact met je opnemen om de aanvraag te bespreken.
Je kan natuurlijk ook direct contact opnemen met Magetrain via 020-7370695.

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract