Magento 2 Certified Associate Developer

formulier

Magento Specialisten in dienst bij Magetrain studeren op onze kosten. Elke Magetrain developer stelt samen met een coach o.a. een opleidingstraject op, om het beoogde Magento certificaat te behalen. Studeren doe je middels klassikale lessen, e-learning of zelfstudie. Maandelijks organiseren we kennissessies waarbij onze Magento specialisten, maar ook externen kennis delen. Wil jij dit ook? Kom snel langs bij Magetrain om de mogelijkheden te bespreken.

De Magento 2 Certified Associate Developer certificering

Voor wie is het Magento 2 Certified Associate Developer examen? Dit examen is voor startende developers die aan hun carrière als Magento-ontwikkelaar beginnen. Het examen is ontworpen om de vaardigheden/ kennis van Magento 2 te testen op het gebied van: functiewijzigingen, UI-modificaties, databasewijzigingen, beheeraanpassingen, aanpassingen, catalogus- en afrekeningsstructuur.

Informatie over het Magento 2 Certified Associate Developer examen

Het Magento Addociate Developer examen bestaat uit 61 meerkeuze vragen, en je hebt 1,5 uur om het examen af te ronden. Je dient minimaal een score van 68% te behalen, om je Magento 2 Certified Associate Developer certificering te bemachtigen. Alle vragen zijn geldig voor Magento Community en gebaseerd op Magento Open Source (2.2) en Magento Commerce (2.2). Het is voor dit examen handig om praktische ervaring op te hebben gedaan maatwerk Magento 2.x webwinkels en implementatie hiervan. Er mag tijdens het examen geen gebruik worden gemaakt van documenten, boeken, online-materiaal of andere hulpmiddelen. 

Meer informatie over Magento 2 Certified Associate Developer examen

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Magetrain bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Waarom kiezen Magento specialisten voor Magetrain?

Kiezen voor Magetrain is kiezen voor een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's. Je komt te werken met mensen die plezier hebben in hun werk belangrijk vinden en hun eigen ontwikkeling centraal stellen. Magetrain geeft Magento specialisten ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden.

Over ons

Magetrain detacheert developers en e-commerce specialisten bij bedrijven in de Randstad, en ondersteunt klanten op momenten waarbij specifieke development kennis ontbreekt.

Dagelijks ondersteunen onze developers en e-commerce specialisten het succes van onze opdrachtgevers. Magetrain biedt e-commerce professionals een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's.

Onze medewerkers staan centraal, zo geven we ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologie├źn en onbeperkte studie mogelijkheden. Onze medewerkers onderscheiden zich door expertise, enthousiasme en drive om door te leren.

Benieuwd naar onze werkwijze en opdrachten? Wij komen graag met je in contact! Laat je CV achter via een 'open sollicitatie', bel 010 - 3075971 of plaats een terugbelverzoek.

We zijn altijd op zoek naar developers en e-commerce specialisten!

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende opdrachten zijn!