Magento Support Developer inhuren? Inhuur van Magento Developers bij jou op locatie

formulier

Wil je tijdelijk een Magento Support Developer inhuren bij jou op locatie? Magetrain werkt met eigen en freelance Magento Support Developers en beschikt ook over een groot netwerk van hoogopgeleide developers. Plaats een aanvraag en je ontvangt vrijblijvend CV’s van ervaren Magento Support Developers. Bij elke aanvraag houden rekening met wensen op het gebied van technische kwaliteiten, thuiswerken, tarief en regio. Binnen het netwerk van Magetrain zitten enkel specialisten die zich exclusief richten op Magento development.

 

Plaats vrijblijvend een Magento Developer aanvraag

Kennis en ervaring van een support-developer

Onze Magento Support Developers zijn bekend met Magento 1 en/of Magento 2 code, de veelgebruikte extensies, hebben ervaring met de frameworks Symphony en Zend framework, gebruikte databases, de Magento architectuur en PHP.

Magento Support Developer inhuren via Magetrain?

Magetrain heeft eigen Magento Support Developers beschikbaar en beschikt daarnaast over een groot netwerk van freelance Magento Support Developers. Alle Magento Support Developers waarmee wij werken zijn op de hoogte van nieuwste web technieken, hebben een bewezen track record en hebben onze test doorstaan. Door deze combinatie is Magetrain in staat om altijd snel een passende Magento Support Developer te leveren voor elk Magento project. 

Beschikbaarheid Magento Support Developers en training

Magetrain heeft een groot netwerk van hoogopgeleide Magento Support Developers, dit ondanks dat maar een beperkt aantal developers ervaring heeft met het Magento e-commerce platform. Om aan de vraag naar Magento specialisten van onze klanten te (blijven) voldoen, volgen developers bij ons een opleiding tot Magento Support Developer.Webdevelopers (Detachering)
40 uur
HBO
1 - 3 jaar
Ben jij goed in staat om zelfstandig te werken en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel? Houd je van afwisselende werkzaamheden en pak je projecten graag van begin tot eind aan? Beschik je over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en...

Plaats een aanvraag

Vul hieronder de gegevens in en plaats je aanvraag.
Eén van onze medewerkers zal direct contact met je opnemen om de aanvraag te bespreken.
Je kan natuurlijk ook direct contact opnemen met Magetrain via 020-7370695.

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract