Magento Support; Magento 1 of Magento 2 support nodig?

formulier

Magetrain support diverse klanten op Magento 1 en 2. Heb je hulp nodig bij de migratie of upgrade van Magento 1 naar Magento 2? Is je Magento website traag en zijn er performance problemen? Geen probleem, onze support is ontworpen om je webshop 24/7 in perfecte staat te houden. Ons team van toegewijde Magento specialisten staat klaar om je te helpen met je Magento webshop.

 

Plaats je support aanvraag

Magetrain Magento Support

Alles wat je nodig hebt aan Magento support, in één pakket. Vanaf het moment dat je webshop live is en klanten de webshop bezoeken, heeft deze shop continu de nodige zorg en aandacht nodig voor het beste resultaat. Hieronder de voordelen van Magento Support via Magetrain.

Magento Support: Betaal voor wat je gebruikt

Wanneer je alleen ondersteuning nodig hebt bij acute noodgevallen? Of als je gaandeweg nog vragen hebt over het gebruik van de Magento webshop? Dan is Magento Support via Magetrain ideaal. Bij Magento Support via Magetrain betaal je alleen voor wat je gebruikt. Dit is ideaal voor bedrijven die nog niet toe zijn aan een compleet support-programma, maar wel (incidenteel) behoefte hebben aan ondersteuning op belangrijke momenten.

Magento Support: Los de meest voorkomende Magento-issues op

Met Magento Support van Magetrain krijg je hulp in noodsituaties, maar we bieden je ook aanvullende ondersteuning bij veelvoorkomende issues in de Magento webshop. Ons team van Magento support specialisten staan altijd voor je klaar en stellen de juiste prioriteit aan jouw issues. 

Magento Support: alle Magento support die je nodig hebt

Bij Magetrain Magento support krijg je premium support voor je Magento webshops, met een vaste Magetrain support manager. Door je vaste contactpersoon krijg je optimale service, en behaal je maximale resultaten. Met Magento Support van Magetrain weet je zeker dat je Magento webshop probleemloos draait, op het gebied van webshopbeveiliging, updates en door het doen van zorgvuldige tests.

Magento 1 of 2 support nodig?

Ons team van toegewijde Magento specialisten staan klaar om je te helpen met je Magento webshop. Heb je een vraag, of wil je meer informatie over hoe Magetrain Magento support kan leveren op je webshop? Neem dan contact op via 020-7370695 met één van onze medewerkers of via het contactformulier.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Heerenloo
Zaanstad
PON Bicycle Group
Imsict
Vancis
GGZ Nederland
NEH
VUmc

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar Magento specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
 
 

Waarom jouw Magento Specialist inhuren via Magetrian?

Direct ervaren, Nederlands sprekende Magento Specialisten inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de developer inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract