Webshop Support; support nodig?

formulier

Magetrain support diverse klanten op verschillende e-commerce platforms. Heb je hulp nodig bij een migratie of upgrade van het ene platform naar het andere? Is je webshop traag en zijn er performance problemen? Geen probleem, onze support is ontworpen om je webshop 24/7 in perfecte staat te houden. Ons team van toegewijde developers en specialisten staat klaar om je te helpen met je webshop.

 

Plaats je support aanvraag

Magetrain Webshop Support

Alles wat je nodig hebt aan webshop support, in één pakket. Vanaf het moment dat je webshop live is en klanten de webshop bezoeken, heeft deze shop continu de nodige zorg en aandacht nodig voor het beste resultaat. Hieronder de voordelen van webshop support via Magetrain.

Webshop Support: Betaal voor wat je gebruikt

Wanneer je alleen ondersteuning nodig hebt bij acute noodgevallen? Of als je gaandeweg nog vragen hebt over het gebruik van de webshop? Dan is support via Magetrain ideaal. Bij webshop support via Magetrain betaal je alleen voor wat je gebruikt. Dit is ideaal voor bedrijven die nog niet toe zijn aan een compleet support-programma, maar wel (incidenteel) behoefte hebben aan ondersteuning op belangrijke momenten.

Webshop Support: Los de meest voorkomende issues op

Met support van Magetrain krijg je hulp in noodsituaties, maar we bieden je ook aanvullende ondersteuning bij veelvoorkomende issues. Ons team van support specialisten staan altijd voor je klaar en stellen de juiste prioriteit aan jouw issues. 

Webshop Support: alle support die je nodig hebt

Bij Magetrain support krijg je premium support voor je webshops, met een vaste Magetrain support manager. Door je vaste contactpersoon krijg je optimale service, en behaal je maximale resultaten. Met support van Magetrain weet je zeker dat je webshop probleemloos draait, op het gebied van webshopbeveiliging, updates en door het doen van zorgvuldige tests.

Webshop support nodig?

Ons team van toegewijde specialisten staan klaar om je te helpen met je webshop. Heb je een vraag, of wil je meer informatie over hoe Magetrain support kan leveren voor je webshop? Neem dan contact op via 020-7370695 met één van onze medewerkers of via het contactformulier.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Onze ICT professionals werken o.a. bij

prorail
Multrix
Vancis
IBM
GGZ Nederland
VUmc
Waterland Ziekenhuis
Albelli

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
 
 

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract