Magento 2 Certified Professional Front End Developer certificering

formulier

Magento Specialisten in dienst bij Magetrain studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een opleidingstraject op, om de beoogde Magento certificeringen te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, e-learning, of zelfstudie. Ook hebben wij diverse Magento specialisten in dienst die kennis sessies houden binnen Magetrain. Kom snel langs bij Magetrain om de mogelijkheden te bespreken.

Het Magento 2 Certified Professional Front End Developer-examen uitgelegd

Het Magento 2 Certified Professional Front End Developer-examen toetst de vaardigheden en de kennis die nodig zijn om de themacomponenten van Magento te begrijpen en de mogelijkheden om de gebruikersinterface te wijzigen. Een Magento 2 frontend-ontwikkelaar maakt en past Magento-thema's aan, waaronder: CSS, sjablonen, lay-outs, JavaScript en andere componenten, inclusief website/webshop vertalingen. De Front End developer gebruikt de Admin om ontwerpgerelateerde systeemconfiguraties te implementeren en de weergave van specifieke pagina's aan te passen.

Voor wie is de Magento 2 Certified Professional Front End Developer certificering?

Het examen bestaat uit 60 meerkeuze vragen, en je hebt 1,5 uur om het examen af te ronden. Je dient minimaal een score van 63% te behalen, om je Magento 2 Certified Professional Developer certificering te bemachtigen. Alle vragen zijn geldig voor Magento Community en gebaseerd op Magento Open Source (2.2) en Magento Commerce (2.2). Het is voor dit examen handig om praktische ervaring op te hebben gedaan maatwerk Magento 2.x webwinkels en implementatie hiervan. Er mag tijdens het examen geen gebruik worden gemaakt van documenten, boeken of online-materiaal. 

Waarom kiezen Magento specialisten voor Magetrain?

Kiezen voor Magetrain is kiezen voor een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's. Je komt te werken met mensen die plezier hebben in hun werk belangrijk vinden en hun eigen ontwikkeling centraal stellen. Magetrain geeft Magento specialisten ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!