Full-stack Developer inhuren? Inhuur van Full-stack Developers bij jou op locatie

formulier

Wil je tijdelijk een Full-stack developer inhuren bij jou op locatie? Magetrain werkt met eigen en freelance Full-stack developers en beschikt ook over een groot netwerk van hoogopgeleide developers. Plaats een aanvraag en je ontvangt vrijblijvend CV’s van ervaren Full-stack developers. Bij elke aanvraag houden rekening met wensen op het gebied van technische kwaliteiten, thuiswerken, tarief en regio. Binnen het netwerk van Magetrain zitten enkel specialisten die zich exclusief richten op Full-stack development. 

 

Plaats vrijblijvend een Developer aanvraag

Kennis en ervaring van een full-stack developer

Onze developers zijn bekend met Design (User Experience, User Interaction, Photoshop, etc.), Front-End en Back-End, zoals HTML, CSS, AngularJS, webservers, databases, PHP, Ruby, etc. En verder met system administration en tooling, zoals hosting, Git, networking, etc.

Full-stack Developer inhuren via Magetrain?

Magetrain heeft eigen Full-stack developers beschikbaar en beschikt daarnaast over een groot netwerk van freelance Full-stack ontwikkelaars. Alle Full-stack Developers waarmee wij werken zijn op de hoogte van nieuwste web technieken, hebben een bewezen track record en hebben onze test doorstaan. Door deze combinatie is Magetrain in staat om altijd snel een passende Full-stack Ontwikkelaar te leveren voor elk Full-stack project. 

Beschikbaarheid Full-stack developers en training

Magetrain heeft een groot netwerk van hoogopgeleide Full-stack developers die zeer goed zijn in zowel fron-tend als ook back-end development. Om aan de vraag naar Full-stack specialisten van onze klanten te (blijven) voldoen, volgen front-end en back-end developers bij ons een opleiding tot Full-stack developer.Webdevelopers (Detachering)
40 uur
HBO
1 - 3 jaar
Ben jij goed in staat om zelfstandig te werken en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel? Houd je van afwisselende werkzaamheden en pak je projecten graag van begin tot eind aan? Beschik je over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en...

Plaats een aanvraag

Vul hieronder de gegevens in en plaats je aanvraag.
Eén van onze medewerkers zal direct contact met je opnemen om de aanvraag te bespreken.
Je kan natuurlijk ook direct contact opnemen met Magetrain via 020-7370695.

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract