Platform Specialist inhuren? Inhuur van Platform Specialisten bij jou op locatie

formulier

Wil je tijdelijk een Platform Specialist (SysOps, DevOps, Developer) inhuren bij jou op locatie? Magetrain werkt met eigen en freelance Platform Specialisten (SysOps, DevOps) en beschikt ook over een groot netwerk van hoogopgeleide Platformspecialisten. Plaats een aanvraag en je ontvangt vrijblijvend CV’s van ervaren Platform Specialisten (SysOps, DevOps Developer). Bij elke aanvraag houden rekening met wensen op het gebied van technische kwaliteiten, thuiswerken, tarief en regio. 

 

Plaats vrijblijvend een Platform Specialist aanvraag

Wat is een DevOps engineer? En wat is het verschil met SysOps?

De DevOps Engineer is de spil tussen Development (Software Engineering), Quality Assurance (QA) en Technology Operations. De Sysop Engineer beheert systemen of servers met een groot aantal gebruikers, is bezig met operationeel of online houden ervan en verricht onderhouds- of updatewerkzaamheden om dit te waarborgen.

Platform Specialist (SysOps, DevOps) inhuren via Magetrain?

Magetrain heeft eigen Platform Specialisten (SysOps, DevOps Developer) beschikbaar en beschikt daarnaast over een groot netwerk van freelance Platform Specialisten. Alle Platform Specialisten (SysOps, DevOps Developer) waarmee wij werken zijn op de hoogte van nieuwste web technieken, hebben een bewezen track record en hebben onze test doorstaan. Door deze combinatie is Magetrain in staat om altijd snel een passende Platformspecialist te leveren voor elk project. 

Beschikbaarheid Platform Specialisten (SysOps, DevOps, Full-Stack Developer)

Magetrain heeft een groot netwerk van hoogopgeleide Platform Specialisten (SysOps, DevOps, Full-Stack Developer). Benieuwd naar de beschikbaarheid van onze Platform Specialisten? Neem contact met ons op.Webdevelopers (Detachering)
40 uur
HBO
1 - 3 jaar
Ben jij goed in staat om zelfstandig te werken en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel? Houd je van afwisselende werkzaamheden en pak je projecten graag van begin tot eind aan? Beschik je over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en...

Plaats een aanvraag

Vul hieronder de gegevens in en plaats je aanvraag.
Eén van onze medewerkers zal direct contact met je opnemen om de aanvraag te bespreken.
Je kan natuurlijk ook direct contact opnemen met Magetrain via 020-7370695.

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract