Over Magetrain

formulier

Magetrain is een detacheringsbureau dat developers en e-commerce specialisten detacheert aan bedrijven in de Randstad. We detacheren verschillende soorten developers en e-commerce specialisten. Zo detacheren we bijvoorbeeld developers met kennis over e-commerce platforms (Magento, Shopware, Prestashop, etc.), maar ook developers gespecialiseerd in een programmeertaal (zoals Java, React, PHP, etc.). Afhankelijk van jouw project, vinden we een back-end, front-end of full stack developer voor je.

 

Ben je op zoek naar een e-commerce specialist? Ook dan ben je bij Magetrain aan het juiste adres. Wij detacheren verschillende e-commerce specialisten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan online marketeers, SEO-specialisten, SEA-specialisten, product owners, e-commerce project managers en UX-designers. Magetrain ondersteunt klanten op momenten waarbij specifieke development of e-commerce kennis ontbreekt.

Webdevelopment en e-commerce projecten

Magetrain biedt ondersteuning aan bedrijven die tijdelijk development mankracht missen of op zoek zijn naar een e-commerce specialist. Onze dienstverlening bestaat uit het detacheren van developers en e-commerce specialisten. Daarnaast leveren we complete scrum teams aan onze klanten, doen we turn-key projecten of we participeren in bestaande projectteams. Onze klanten zijn altijd verzekerd van ervaren developers en e-commerce specialisten, met de juiste kennis die snel operationeel zijn. 

Diensten Magetrain

Magetrain biedt haar klanten een aantal diensten, namelijk: detachering van specialisten, development projecten, Support en Migraties.

Profielen voor detachering

Bij Magetrain kunnen klanten developers en e-commerce specialisten inhuren die bij jou op locatie aan de slag kunnen. Het aanbod van onze developers is vooral gericht op de onderstaande support- en developmentfuncties:

Adres Magetrain

Het kantoor van Magetrain is gevestigd in Rotterdam, op onderstaande adres. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage. Ook met het OV zijn we goed bereikbaar, want ons kantoor ligt op ongeveer 3 minuten lopen van Metrostation Marconiplein in Rotterdam.

 

 

Magetrain BV

Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

We zitten in de Rotterdam Science Tower op de 8e verdieping.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
 
 

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract