Over Magetrain

formulier

Magetrain is een detacheringsbureau dat Magento developers detacheert aan bedrijven in de randstad. Naast eigen medewerkers bemiddelen we ook freelance Magento developers voor opdrachten bij onze klanten. Magetrain ondersteunt klanten op momenten waarbij specifieke developementkennis ontbreekt.

Magento webdevelopment en projecten

Magetrain biedt ondersteuning aan bedrijven die tijdelijk development mankracht missen. Onze dienstverlening bestaat uit het detacheren van eigen en freelance webdevelopers. Daarnaast leveren we complete scrum teams aan onze klanten, doen we turn-key projecten of we participeren in bestaande Magento projectteams. Onze klanten zijn altijd verzekerd van ervaren Magento developers, met de juiste kennis die snel operationeel zijn. Deze kennis blijven we continu door ontwikkelen met studiedagen en zelfontwikkeling.

Diensten Magetrain

Magetrain biedt haar klanten een aantal diensten, namelijk: detachering van Magento specialistenMagento projecten, Magento Support en Magento Migraties.

Profielen voor detachering

Bij Magetrain kunnen klanten de Magento developers inhuren die bij jou op locatie aan de slag kunnen. Het aanbod van onze developers is vooral gericht op de onderstaande support- en developmentfuncties:

Adres Magetrain

Het kantoor van Magetrain is gevestigd in Rotterdam, op onderstaande adres. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage. Ook met het OV zijn we goed bereikbaar, want ons kantoor ligt op ongeveer 3 minuten lopen van Metrostation Marconiplein in Rotterdam.

 

 

Magetrain BV

Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

We zitten in de Rotterdam Science Tower op de 8e verdieping.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar Magento specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
 
 

Waarom jouw Magento Specialist inhuren via Magetrian?

Direct ervaren, Nederlands sprekende Magento Specialisten inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de developer inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract