Detachering; flexibele inzet van Magento specialisten

formulier

Magetrain werkt met eigen Magento developers en met freelance Magento developers. Wij detacheren hen voor tijdelijke en langdurige opdrachten bij onze klanten in de randstad. Onze Magento developers ondersteunen klanten op momenten waarbij specifieke developementkennis ontbreekt, tijdens projecten of als er development mankracht mist. Magetrain detacheert Magento developers die bij jou op locatie aan de slag kunnen. Door een uitgebreid netwerk en een grote database van Magento developers is Magetrain in staat om uw detacheringsaanvraag binnen 24 uur in te vullen!

 

Plaats een detacheringsaanvraag

Beschikbare profielen voor detachering

Het aanbod van onze (freelance-) Magento developers is vooral gericht op de onderstaande support- en developmentfuncties:

 

Magetrain helpt je als business partner met de flexibele inzet van Magento developers op je development afdeling. Ontbreekt er specifieke Magento development kennis? Komt er een groot Magento project aan, waar je wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken? Heb je te maken met langdurig zieken op de afdeling? Of mist er development mankracht? Dan is detachering via Magetrain dé oplossing.

Detachering, (tijdelijke) flexibele inzet van Magento developers

Magetrain kan je als business partner helpen met (tijdelijke) flexibele inzet van Magento developers. Van back-end tot front-end Magento developers, en van Magento support engineers tot platform specialisten.

Detachering: Kwaliteit van dienstverlening

De Magento developers zijn in dienst van Magetrain of freelancer, en worden door ons gedetacheerd bij onze klanten op zowel korte als langere klussen. Bij Magetrain begeleiden we onze Magento specialisten zeer intensief, en naast het coachen, stellen wij voor elke werknemer een persoonlijk ontwikkelingsplan op met o.a. een certificeringstraject en beoordelen wij hen frequent. Door deze werkwijze waarborgt Magetrain de kwaliteit van de Magento dienstverlening naar opdrachtgevers. 

Waarborg de continuïteit van je development afdeling

Magetrain streeft naar een langetermijnrelatie met haar klanten. Wij besteden daarom veel tijd aan onze klanten om deze diepgaand te leren kennen, hierdoor kunnen wij de kandidaten optimaal matchen en op die manier waarborgt Magetrain de continuïteit van je development afdeling. Dus mis je specifieke Magento kennis in uw organisatie, heb je te maken met tijdelijk uitval door vakantie of ziekte, achterstanden of is er een andere reden waardoor de continuïteit van de ICT afdeling onder druk staat? Magetrain kan deze tijdelijke behoefte aan inhuur snel voor je invullen, veelal binnen 24 uur.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Onze ICT professionals werken o.a. bij

NS
Holland-Casino
Zaanstad
IBM
Imsict
UMC
PON Bicycle Group
GGZ Nederland

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar Magento specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
 
 

Waarom jouw Magento Specialist inhuren via Magetrian?

Direct ervaren, Nederlands sprekende Magento Specialisten inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de developer inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract