Detachering; flexibele inzet van developers en e-commerce specialisten

formulier

Magetrain werkt met eigen developers en met freelance developers en e-commerce specialisten. Wij detacheren hen voor tijdelijke en langdurige opdrachten bij onze klanten in de Randstad. Onze developers en specialisten ondersteunen klanten op momenten waarbij specifieke developement en/of e-commerce kennis ontbreekt, tijdens projecten of als er development mankracht mist. Magetrain detacheert professionals die bij jou op locatie aan de slag kunnen. Door een uitgebreid netwerk en een grote database van developers en e-commerce specialisten is Magetrain in staat om jouw detacheringsaanvraag binnen 24 uur in te vullen!

 

Plaats een detacheringsaanvraag

Beschikbare profielen voor detachering

Het aanbod van onze (freelance-) developers en e-commerce specialisten is vooral gericht op de onderstaande functies:

 

Magetrain helpt je als business partner met de flexibele inzet van developers en e-commerce specialisten. Ontbreekt er specifieke kennis? Komt er een groot e-commerce project aan, waar je wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken? Heb je te maken met langdurig zieken op de afdeling? Of mist er development mankracht? Dan is detachering via Magetrain dé oplossing.

Detachering, (tijdelijke) flexibele inzet van developers en e-commerce specialisten

Magetrain kan je als business partner helpen met (tijdelijke) flexibele inzet van developers en e-commerce specialisten. Back-end, front-end, full stack developers, online marketeers, SEO-specialisten en andere e-commerce specialisten, wij vinden de juiste professional(s) voor jouw project. 

Detachering: Kwaliteit van dienstverlening

De developers en e-commerce specialisten zijn in dienst van Magetrain of freelancer, en worden door ons gedetacheerd bij onze klanten op zowel korte als langere klussen. Bij Magetrain begeleiden we onze professionals zeer intensief, en naast het coachen, stellen wij voor elke werknemer een persoonlijk ontwikkelingsplan op met o.a. een certificeringstraject en beoordelen wij hen frequent. Door deze werkwijze waarborgt Magetrain de kwaliteit van de dienstverlening naar opdrachtgevers. 

Waarborg de continuïteit van je development afdeling

Magetrain streeft naar een langetermijnrelatie met haar klanten. Wij besteden daarom veel tijd aan onze klanten om deze diepgaand te leren kennen, hierdoor kunnen wij de kandidaten optimaal matchen en op die manier waarborgt Magetrain de continuïteit van je development of e-commerce afdeling. Dus mis je specifieke kennis in je organisatie, heb je te maken met tijdelijk uitval door vakantie of ziekte, achterstanden of is er een andere reden waardoor de continuïteit van de ICT of andere afdeling onder druk staat? Magetrain kan deze tijdelijke behoefte aan inhuur snel voor je invullen, veelal binnen 24 uur.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Succesfully
Siso
Multrix
Zaanstad
VUmc
Nedtrain
Nieuwegein
NS

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
 
 

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract