Volg trainingen en behaal Magento 2-certificeringen via Magetrain

formulier

Werken aan uitdagende projecten met de nieuwste technieken en tegelijkertijd Magento certificeringen behalen? Developers die werken bij Magetrain volgen kosteloos trainingen en Magento certificeringen. Start direct met het behalen van Magento certificaten die je verder helpen in je carrière. Kies voor Magetrain en combineer werken met leren!

Welke Magento certificeringen zijn er?

Ervaren Magento-professionals kunnen hun praktische vaardigheden aantonen door Magento examen te doen en een Magento-certificering te behalen. Magento examens zijn er voor professionals die zich willen onderscheiden van de concurrentie. Om je goed voor te bereiden op de examens kun je boeken lezen, trainingen volgen en daarnaast vereisen de meeste examens werkervaring met Magento 1 of 2. Hieronder lees je de beschikbare Magento certificeringen die je kunt behalen, dit zijn:

Magento 2 Certified Solution Specialist

Na het behalen van deze certificering toon je aan over voldoende kennis te beschikken om Magento 2-projecten te plannen. Naast e-commerce projectmanagers is deze certificering ook geschikt voor technische architecten die de Magento 2 features en functionaliteit moeten beheersen. 

 

Magento 2 Certified Professional Developer

Met het behalen van deze certificering snap je de basis van Magento installatie en configuratie, en ben je in staat om standaard Magento 2 aan te passen aan bijv. de wens(en) van de klant. Verder begrijp je Magento 2 design patterns en de OOP concepts die worden gebruikt in Magento 2.

 

Magento 2 Certified Associate Developer

Als je de Magento 2 Certified Associate Developer certificering hebt behaald, snap je de basis van Magento development, begrijp je Magento 2 design patterns, Magento 2 ORM en het werken met objecten. Je kunt Magento 2 modules opbouwen van de basis gebruik makend van de nieuwste framework features.

 

Magento 2 Certified Professional Front-End Developer

Developers met gedegen kennis van en ongeveer 1,5 jaar ervaring met Magento 2 vallen binnen de doelgroep. Om het examen te halen heb je brede kennis van Magento te hebben, op Frontend, Backend en APIs niveau. Alles wat te maken heeft met PHP en XML in Magento 2 komt aan bod, maar je hoeft geen kennis te hebben van JavaScript.

 

Magento 1 Certified Solution Specialist

Een Magento Solution Specialist is zeer ervaren met Magento e-commerce platform. De Magento Solution Specialist kan bedrijfsdoelstellingen efficiënt afstemmen op de Magento-functionaliteiten, het gebruik van beschikbare Magento functies optimaliseren en voorkomt onnodige aanpassingen. 

 

Magento 1 Certified Front-End Developer

Na het behalen van deze certificering heb je voldoende kennis van de zogenaamde 'Magento theming components' en je bent in staat om de user-interface naar wens te wijzigen. Je maakt en past Magento thema's aan, zoals: sjablonen, lay-outs, CSS, Javascript en andere front-end componenten van Magento 1.

 

Magento 1 Certified Developer and Developer Plus

Ter voorbereiding op dit MCD examen, begin met de basismodules: catalog, customer, sales, checkout en core. Bestuderen ook de databasestructuur, omdat veel developers (nog) niet bekend zijn met een EAV-architectuur. Voor de meer ervaren developers die gaan voor MCD+, bekijk de modules catalog, sales, checkout, core en API, maar ook de interactie van Magento modellen met de database.

 

Daarnaast is er ook een Magento certificering, ofwel Magento keurmerk voor development agency's, dit is de: HyperNode certificering.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Over ons

Magetrain detacheert developers en e-commerce specialisten bij bedrijven in de Randstad, en ondersteunt klanten op momenten waarbij specifieke development kennis ontbreekt.

Dagelijks ondersteunen onze developers en e-commerce specialisten het succes van onze opdrachtgevers. Magetrain biedt e-commerce professionals een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's.

Onze medewerkers staan centraal, zo geven we ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden. Onze medewerkers onderscheiden zich door expertise, enthousiasme en drive om door te leren.

Benieuwd naar onze werkwijze en opdrachten? Wij komen graag met je in contact! Laat je CV achter via een 'open sollicitatie', bel 010 - 3075971 of plaats een terugbelverzoek.

We zijn altijd op zoek naar developers en e-commerce specialisten!

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!