Back-end developer inhuren

formulier

Moet er in de achterkant van je webshop iets aangepast worden? Of wil je applicaties of koppelingen toevoegen in de backend? Dan heb je waarschijnlijk een backend developer nodig. Magetrain kan je helpen bij het snel vinden van een geschikte backend developer die jou kan helpen met je backend uitdaging. Waarschijnlijk zoek je een backend developer die gespecialiseerd is in het e-commerceplatform dat jij gebruikt. 


Weet je niet zo goed wat voor soort developer je nodig hebt (backend, frontend of full stack)? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Backend developer

Kort gezegd is een backend developer een developer die ervoor zorgt dat alles aan de ‘achterkant’ van je webshop goed werkt. Een backend developer zorgt ervoor dat jouw database goed communiceert met jouw applicaties. Hij of zij zorgt ervoor dat je website of webshop werkt zoals jij dat wil. Daarbij gebruikt de backend developer databases, scripts en/of API’s. 

 

Wat kan een backend developer voor jou betekenen?

Een backend developer kan jou op verschillende manier helpen. Zo kan hij of zij controleren of alle applicaties aan de ‘achterkant’ van jouw webshop nog goed met elkaar communiceren. Wanneer je je webshop wilt uitbreiden met extensies of plug-ins, dan een backend developer dat voor jou installeren. Wat je uitdaging ook is, wij zoeken de juist backend developer voor jouw project. 

 

Welk platform gebruik jij?

Er zijn veel verschillende e-commerceplatforms, daardoor zijn er ook verschillende backend developers. Een backend developer die gespecialiseerd is in Shopware is anders dan een Adobe Commerce backend developer. Dat betekent dat je de juiste backend developer nodig hebt voor jouw webshop. Laat ons weten welk platform jij gebruikt, dan kunnen we gerichter op zoek naar een geschikte backend developer voor jou. 

 

Hoe kan Magetrain jou helpen bij het vinden van een backend developer

Waarom Magetrain?

 

Bij Magetrain snappen we dat je project vraagt om specifieke expertise. Niet elke developer is geschikt. Wij vinden snel een geschikte developer die aansluit bij jouw eisen. Hierdoor kun je er op vertrouwen dat je de juiste developer (tijdelijk) in huis haalt.


Magetrain biedt:

Geen financiële verplichtingen, totdat je de developer inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar contract
Ervaren en Nederlands sprekende specialisten

We denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. 

 Webdevelopers (Detachering)
40 uur
HBO
1 - 3 jaar
Ben jij goed in staat om zelfstandig te werken en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel? Houd je van afwisselende werkzaamheden en pak je projecten graag van begin tot eind aan? Beschik je over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en...

Plaats een aanvraag

Vul hieronder de gegevens in en plaats je aanvraag.
Eén van onze medewerkers zal direct contact met je opnemen om de aanvraag te bespreken.
Je kan natuurlijk ook direct contact opnemen met Magetrain via 020-7370695.

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract