Projecten; een detacheerder die met je meedenkt

formulier

Magetrain biedt ondersteuning aan verschillende klanten bij e-commerce projecten van verschillende aard. We leveren complete scrum teams, turn-key projecten en kunnen bijdragen aan bestaande projectteams. Ons team van ervaren e-commerce specialisten werkt dagelijks op locatie of op afstand aan projecten om de doelstellingen van onze klanten te bereiken. Magetrain is zeer flexibel en past zich aan jouw wensen en organisatie aan.
 

 

Plaats een project

Magetrain: webspecialist

Magetrain wordt uitgedaagd door technisch complexe projecten, die we voor onze opdrachtgevers mogen uitvoeren. We denken op strategisch niveau mee hoe de nieuwe webshop of het e-commerce project is in te passen binnen uw organisatie en uw groei doelstellingen. We onderscheiden ons met andere aanbieders door onze gestructureerde aanpak. Magetrain ontwikkelt shopping platforms en extensies met verschillende e-commerce platforms voor het MKB+. Een losse webshop of commerce IT oplossing kunnen wij ook verzorgen.

E-commerce project, kies voor Magetrain

Wij gaan op de stoel zitten van jou als klant, zodat we helder hebben waar je naartoe wilt, met de bijbehorende doelstellingen. Wij zijn ervan overtuigd dat het begrijpen van jouw ideeën essentieel is voor een succesvolle samenwerking, en als wij begrijpen wat jij van ons verwacht, kunnen wij ervoor zorgen dat die verwachtingen in het e-commerceproject ook worden gerealiseerd. Magetrain denkt met je mee, om samen het maximale uit jouw e-commerce omgeving te halen. Lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt dit nogal eens anders te werken. Magetrain, denkt als detacheerder, daadwerkelijk met je mee! Alles is mogelijk, we kunnen alles realiseren, maar zullen richting de opdrachtgever altijd kritisch zijn om te bepalen of de wens noodzakelijk is bij het halen van de bedrijfsdoelstellingen. 

In 3 stappen naar een succesvol e-commerce project

Stap 1 - Strategie: Met de klant maken we een strategie voor de online activiteiten. We kijken naar doelen, ambities, doelgroepen en concurrentie;

Stap 2 - Ontwerp: De in stap 1 gemaakte online strategie, vertalen wij naar een creatief design. We hebben helder wat uw wensen zijn én wat uw online bezoekers willen;

Stap 3 - Ontwikkeling: Het ontwerp wordt uitgewerkt tot een functioneel wireframe. Vervolgens implementeren we de strategie in jouw e-commerce platform.

Meer informatie over projecten via Magetrain?

Heb je een vraag, of wil je meer informatie over hoe Magetrain je kan helpen met jouw (lopende) e-commerce project(en)? Neem contact op via 020-7370695 met één van onze medewerkers of via het contactformulier.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Onze ICT professionals werken o.a. bij

prorail
NS
Danone
Imsict
NEH
Landsmeer
PON
PON Bicycle Group

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
 
 

Waarom jouw developer of e-commerce specialist inhuren via Magetrain?

Direct ervaren, Nederlands sprekende professionals inhuren
Binnen 24 uur stellen wij beschikbare, passende developers of e-commerce specialisten voor
Geen financiële verplichtingen, totdat je de professional inhuurt
Altijd een flexibel, maandelijks opzegbaar inhuurcontract