Freelance Magento opdrachten Nederland | Opdrachten voor freelancers

formulier

We zijn voor onszelf en onze opdrachtgevers regelmatig op zoek naar een (ervaren) freelance Magento developers. Onze werkwijze: We krijgen een aanvraag, en gaan dan actief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, het is dus belangrijk dat jij als freelancer bekend bent bij ons. We matchen de freelancer op basis van de vereiste skills, maar sorteren ook op reisafstand. Wij zijn altijd transparant over tarieven, en weten dat we enkel langdurige inzetten kunnen realiseren, als de freelancer tevreden is!

Waarom werken bij Magetrain als freelancer?

Magetrain biedt freelance Magento specialisten een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken. Magetrain werkt enkel met opdrachtgevers en freelancers die plezier hebben in hun werk belangrijk vinden en ontwikkeling centraal stellen. Onze (freelance) Magento specialisten en krijgen ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën. De freelancers die wij inzetten onderscheiden zich door vakkennis, expertise, enthousiasme en drive. 

Wat heeft Magetrain freelancers te bieden?

Word je als freelancer ingezet bij een opdrachtgever van Magetrain, dan krijg je naast een goed tarief -welke we open en transparant afstemmen- vaak als extra beloning een deel van je uurtarief. Bespreek de mogelijkheden voor jou met onze medewerkers.

Welke freelance Magento opdrachten hebben wij nu beschikbaar:

Freelancer bij magetrain worden

De vraag naar Magento freelancers is groot, net als ons aanbod van Magento opdrachten! Daarom zijn we continu op zoek naar freelance back-end & front-end Magento developers, Magento managers, Magento support engineers en platform specialisten (SysOps, DevOps, Full-Stack). Laat via een open sollicitatie je CV achter, ook als je niet direct een passende freelance opdracht ziet? Wij krijgen wekelijks vele freelance Magento aanvragen en opdrachten binnen, waarvoor we freelancers zoeken. 

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende opdrachten zijn!