Inschrijven

formulier

Magetrain biedt Magento specialisten een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven Magento Specialisten, dus ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende Magento opdrachten? Meld je dan via onderstaande formulier aan bij Magetrain en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail. Ter info, wij delen jouw profiel nooit met klanten zonder jouw toestemming.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Over ons

Magetrain detacheert developers en e-commerce specialisten bij bedrijven in de Randstad, en ondersteunt klanten op momenten waarbij specifieke development kennis ontbreekt.

Dagelijks ondersteunen onze developers en e-commerce specialisten het succes van onze opdrachtgevers. Magetrain biedt e-commerce professionals een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's.

Onze medewerkers staan centraal, zo geven we ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologie├źn en onbeperkte studie mogelijkheden. Onze medewerkers onderscheiden zich door expertise, enthousiasme en drive om door te leren.

Benieuwd naar onze werkwijze en opdrachten? Wij komen graag met je in contact! Laat je CV achter via een 'open sollicitatie', bel 010 - 3075971 of plaats een terugbelverzoek.

We zijn altijd op zoek naar developers en e-commerce specialisten!