Magento 1 Certified Developer and Developer Plus

formulier

Magento Specialisten in dienst bij Magetrain studeren op onze kosten. Elke Magetrain developer stelt samen met een coach o.a. een opleidingstraject op, om het beoogde Magento certificaat te behalen. Studeren doe je middels klassikale lessen, e-learning of zelfstudie. Maandelijks organiseren we kennissessies waarbij onze Magento specialisten, maar ook externen kennis delen. Wil jij dit ook? Kom snel langs bij Magetrain om de mogelijkheden te bespreken. 

De Magento 1 Certified Developer and Developer plus certificering

Het Magento 1 Certified Developer-portfolio bestaat uit twee examens, namelijk: Developer en Developer Plus. Een Magento Certified Developer is in staat om alle bedrijfsprocessen in Magento te kunnen gebruiken, zoals: promoties, indexen, catalogusstructuur en logica voor het genereren van prijzen. Daarnaast de architectuur van afrekenen, betalings- / verzendmethoden, verkoop / orderverwerking, en de developer heeft geavanceerde basiskennis van formulieren, rasters, API's, widgets, etc. Een Certified Magento 1 developer kan op code niveau ontwerpbeslissingen nemen, inclusief het ontleden van invoerstappen, gegevensbestanden, gegevensverificatie, logboekregistratie, etc. De Magento Certified Developer Plus is expert in het gebruik van de Magento 1 Enterprise Edition, en kent de structuur op detail niveau. De gecerticieerde developer beschikt aantoonbaar over de essentiële kennis die nodig is voor de implementatie van een site of shop met Magento 1.

Informatie over het Magento 1 Developer examen

Het Magento 1 Developer examen bestaat uit 72 meerkeuze vragen, en je hebt 1,5 uur om het examen af te ronden. Je dient minimaal een score van 68% te behalen, om je Magento 2 Certified Associate Developer certificering te bemachtigen. Alle vragen zijn geldig voor Magento Community en gebaseerd op Magento Community Edition 1.9. 

Magento 1 Developer Plus examen informatie

Het Magento 1 Developer examen bestaat uit 87 meerkeuze vragen, en je hebt 2 uur de tijd om het examen af te ronden. Je dient minimaal een score van 68% te behalen, om je Magento 2 Certified Associate Developer certificering te bemachtigen. Alle vragen zijn geldig voor Magento Community en gebaseerd op Magento Community Edition 1.9 en Magento Enterprise Edition 1.14. 

Waarom kiezen Magento specialisten voor Magetrain?

Kiezen voor Magetrain is kiezen voor een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's. Je komt te werken met mensen die plezier hebben in hun werk belangrijk vinden en hun eigen ontwikkeling centraal stellen. Magetrain geeft Magento specialisten ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!