Magento 1 Certified Solution Specialist | Magento Certificering

formulier

Magento Specialisten in dienst bij Magetrain studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een opleidingstraject op, om de beoogde Magento certificeringen te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, e-learning, of zelfstudie. Ook hebben wij diverse Magento specialisten in dienst die kennis sessies houden binnen Magetrain. Kom snel langs bij Magetrain om de mogelijkheden te bespreken.

De certificering: Magento 1 Certified Solution Specialist

Magento Specialisten die deze certificering hebben behaald, hebben aangetoond goed te kunnen werken met de eerste Magento editie. Het is voor Magento Specialisten met aantoonbare business en e-commerce ervaring, en een Magento 1 gecertificeerde Solution Specialist is in staat om de bedrijfsdoelstellingen efficiënt af te stemmen op de Magento 1 functionaliteiten, de functies te optimaliseren en weet onnodige aanpassingen te voorkomen. De Solution Specialist kan de functionaliteiten van het Magento 1 platform inzetten om de e-commerce doelstellingen te behalen. Of je nu manager, consultant of analist bent, de Magento Solution Specialist weet hoe hij de Magento 1 technologie optimaal kan gebruiken. Een Magento 1 gecertificeerde Solution Specialist is specialist op het Magento platform, en tevens met:

  • De Magento 1 architectuur: lay-outs, thema's, uitbreidingen en aanpassingen, maar ook Magento-datamodellen;
  • De elementen van een Magento 1 e-commerce website/ webshop, zoals catalogus, verzending, betaling, orderverwerking, promoties, uitbreidingen, import en export;
  • Het toepassen van Magento 1-kennis op bedrijfsdoelstellingen, denk aan de toewijzing van klantbehoeften aan Magento-functies of het aanbevelen van de meest effectieve opties voor het implementeren van cliëntvereisten in Magento.

Magento 1 Certified Solution Specialist examen

Het examen bestaat uit 66 meerkeuze vragen, en je hebt 1,5 uur om het examen af te ronden. Alle vragen zijn geldig voor Magento Community Edition (1.8 en 1.9) en Magento Enterprise Edition (1.13 en 1.14). Bij alle meerkeuzevragen wordt uitgegaan van de standaard Magento-installaties, tenzij anders aangegeven. Er mag tijdens het examen geen gebruik worden gemaakt van documenten, boeken of online-materiaal, het is een gesloten boek examen.

Waarom kiezen Magento specialisten voor Magetrain?

Kiezen voor Magetrain is kiezen voor een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's. Je komt te werken met mensen die plezier hebben in hun werk belangrijk vinden en hun eigen ontwikkeling centraal stellen. Magetrain geeft Magento specialisten ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!