Magento 1 Certified Professional Front End Developer certificering

formulier

Magento Specialisten in dienst bij Magetrain studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een opleidingstraject op, om de beoogde Magento certificeringen te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, e-learning, of zelfstudie. Ook hebben wij diverse Magento specialisten in dienst die kennis sessies houden binnen Magetrain.

Het Magento 1 Certified Professional Front End Developer-examen

Het Magento 1 Certified Professional Front End Developer-examen toetst de vaardigheden en de kennis die nodig zijn om de themacomponenten van Magento te begrijpen en de mogelijkheden om de gebruikersinterface te wijzigen. Een Magento 1 frontend-ontwikkelaar maakt en past Magento-thema's aan, waaronder: CSS, sjablonen, lay-outs, JavaScript en andere componenten, inclusief website/webshop vertalingen. De Front End developer gebruikt de Admin om ontwerpgerelateerde systeemconfiguraties te implementeren en de weergave van specifieke pagina's aan te passen.

Voor wie is de Magento 1 Certified Professional Front End Developer certificering?

Het examen bestaat uit 65 meerkeuze vragen, en je hebt 1,5 uur de tijd om het examen af te ronden. Je dient minimaal een score van 63% te behalen, om je Magento 1 Certified Professional Developer certificering te bemachtigen. Alle vragen zijn geldig voor Magento Community en gebaseerd op Community Edition v.1.9 and Enterprise Edition v.1.14. Het is voor dit examen handig om praktische ervaring op te hebben gedaan maatwerk Magento 1.x webwinkels en implementatie hiervan. Er mag tijdens het examen geen gebruik worden gemaakt van documenten, boeken of online-materiaal. 

Waarom kiezen Magento specialisten voor Magetrain?

Kiezen voor Magetrain is kiezen voor een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's. Je komt te werken met mensen die plezier hebben in hun werk belangrijk vinden en hun eigen ontwikkeling centraal stellen. Magetrain geeft Magento specialisten ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden.

Over ons

Magetrain detacheert developers en e-commerce specialisten bij bedrijven in de Randstad, en ondersteunt klanten op momenten waarbij specifieke development kennis ontbreekt.

Dagelijks ondersteunen onze developers en e-commerce specialisten het succes van onze opdrachtgevers. Magetrain biedt e-commerce professionals een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's.

Onze medewerkers staan centraal, zo geven we ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologie├źn en onbeperkte studie mogelijkheden. Onze medewerkers onderscheiden zich door expertise, enthousiasme en drive om door te leren.

Benieuwd naar onze werkwijze en opdrachten? Wij komen graag met je in contact! Laat je CV achter via een 'open sollicitatie', bel 010 - 3075971 of plaats een terugbelverzoek.

We zijn altijd op zoek naar developers en e-commerce specialisten!

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende opdrachten zijn!