Magento 2 Certified Solution Specialist | Magento Certificering

formulier
Magento 2 Certified Solution Specialist | Magento Certificering

Magento Specialisten in dienst bij Magetrain studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een opleidingstraject op, om de beoogde Magento certificeringen te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, e-learning, of zelfstudie. Ook hebben wij diverse Magento specialisten in dienst die kennis sessies houden binnen Magetrain. Kom snel langs bij Magetrain om de mogelijkheden te bespreken.

De certificering: Magento 2 Certified Solution Specialist

Magento Specialisten die deze certificering hebben behaald, hebben aangetoond goed te weten hoe de Magento 2-functionaliteit kan worden gebruikt om te voldoen aan de zakelijke doelstellingen van e-commerce.

Voor wie is de Magento 2 Certified Solution Specialist?

Deze certificering is voor developers die (veel) ervaring met het Magento 2 e-commerce platform. 

Wat kan je na het behalen van de Magento 2 Certified Solution Specialist certificering?

Met gedegen business en e-commerce ervaring kan een Magento 2 gecertificeerde Solution Specialist de bedrijfsdoelstellingen efficiënt afstemmen op Magento 2-functionaliteit, het gebruik van functies optimaliseren en onnodige aanpassingen voorkomen. Een Magento 2 gecertificeerde Solution Specialist is specialist op het Magento platform, en tevens met:

  • De Magento 2 architectuur: lay-outs, thema's, uitbreidingen en aanpassingen, maar ook Magento-datamodellen;
  • De elementen van een Magento 2 e-commerce website/ webshop, zoals catalogus, verzending, betaling, orderverwerking, promoties, uitbreidingen, import, export;
  • Het toepassen van Magento 2-kennis op bedrijfsdoelstellingen, denk aan de toewijzing van klantbehoeften aan Magento-functies of het aanbevelen van de meest effectieve opties voor het implementeren van klantwensen in Magento.

Hoe ziet het Magento 2 Certified Solution Specialist examen eruit?

Het examen bestaat uit 75 meerkeuze vragen, en je hebt 1,5 uur om het examen af te ronden. Alle vragen zijn geldig voor Magento Community Edition (2.0.x / 2.1.x) en Magento Enterprise Edition (2..0.x / 2.1.x). Bij alle meerkeuzevragen wordt uitgegaan van de standaard Magento-installaties, tenzij anders aangegeven. Er mag tijdens het examen geen gebruik worden gemaakt van documenten, boeken of online-materiaal, het is een gesloten boek examen.

Wanneer ben je klaar voor het Magento 2 Certified Solution Specialist examen?

Magento zelf adviseert om vooraf de Magento 2 Store-cursus te volgen. Verder is praktische Magento 2 ervaring van belang, en er is een gratis studiegids op aanvraag beschikbaar. Met deze voorbereidingen ben je klaar voor het examen.

Waarom kiezen Magento specialisten voor Magetrain?

Kiezen voor Magetrain is kiezen voor een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's. Je komt te werken met mensen die plezier hebben in hun werk belangrijk vinden en hun eigen ontwikkeling centraal stellen. Magetrain geeft Magento specialisten ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!