Magento Development Traineeship, combineer werken en leren | Magetrain

formulier

Werken aan uitdagende projecten met de nieuwste technieken en tegelijkertijd Magento certificeringen behalen? Met het Magetrain Magento Development Traineeship worden talenten -met en zonder development ervaring- opgeleid en mogen zij tegelijkertijd werken bij onze klanten aan uitdagende Magento projecten. Je volgt kosteloos trainingen en behaalt Magento certificeringen. Meld je aan voor het traineeship, combineer werken met leren, en start direct met het behalen van Magento certificaten die je verder helpen in je carrière.

 

Aanmelden voor het traineeship

Het Magetrain Magento Development Traineeship uitgelegd?

Magetrain is een detacheringsbureau waar enkel Magento Specialisten werken, die dagelijks (remote of op locatie) meerwerken aan het succes van onze opdrachtgevers. Het traineeship Magento development bij Magetrain bereidt talenten voor op een toekomstige rol als bijvoorbeeld Magento Architect, Front-End Magento Developer of Magento Manager.

Voor wie is het Magetrain Magento Development Traineeship?

Het Magento Traineeship is voor startende developers, maar ook voor developers met ervaring. Dus net klaar met je opleiding? Of ben je reeds front-end of back-end developer, en wil je verder ontwikkelen richting Magento? Dan is het Magetrain Magento Development Traineeship wat voor jou!

Wanneer start het Magento Traineeship weer?

Elk kwartaal starten wij een nieuw traineeship klasje, en stomen we de volgende generatie Magento developers klaar.

Waarom kiezen voor het Magento traineeship bij Magetrain?

Magetrain biedt trainees een unieke mix van uitdagende projecten en werken met de nieuwste technieken, samen met gezellige collega's. Bij Magetrain werken specialisten die plezier hebben in hun werk belangrijk vinden en hun eigen ontwikkeling centraal stellen. Wij werken hier dagelijks aan mee, zo denken wij graag mee met onze Magento specialisten en geven we ruimte voor o.a. side-projects, thuiswerken, werken met de nieuwste technologieën en onbeperkte studie mogelijkheden. Onze medewerkers onderscheiden zich door hun vakkennis, expertise, enthousiasme en drive om door te leren. Benieuwd naar onze werkwijze en opdrachten? Wij komen graag met je in contact.

Wat heeft Magetrain jou te bieden?

Als Magetrain medewerker krijg je een uitstekend salaris in combinatie met de zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een auto van de zaak, studie regeling, een mooi pensioen en je ontvangt als extra beloning een deel van je uurtarief.

Persoonlijk Ontwikkelplan (POP)

Elke Magetrain developer stelt met een jobcoach een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) op en daar wordt ook een Magento-opleidingstraject aan gekoppeld, om de beoogde Magento certificeringen te behalen en zo door te blijven ontwikkelen. Na het (samen) opstellen van opleidingstraject, maken we een studieovereenkomst op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij helpen je richting een optimale balans tussen de juiste werkervaring en best betaalde certificaten.

Welke Magento certificeringen kun je behalen?

Magento-professionals kunnen hun praktische vaardigheden aantonen door een Magento examen te doen en daarmee een Magento-certificering te behalen. Magento examens zijn er voor professionals die zich willen onderscheiden van de concurrentie. Om je goed voor te bereiden op de examens kun je boeken lezen, trainingen volgen en daarnaast vereisen de meeste examens werkervaring met Magento 1 of 2. De beschikbare Magento certificeringen die je kunt behalen, lees je hier.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Voer bovenstaande code in

Meer informatie?

Wij zijn continu op zoek naar developers en e-commerce specialisten die zich willen blijven ontwikkelen.
Laat je terug bellen, of neem direct contact op via 010-3075971 of per e-mail via [email protected].
Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!